RÓLUNK

A Blackstage Gold Biztonsági, Védelmi és Kereskedelmi Kft. jelmondata a „Diszkréció és biztonság” hűen tükrözi tevékenységünket, amely megrendelőink érdekeit és biztonságát szolgálja úgy, hogy mi szinte teljes egészében a háttérben maradunk.

Cégünk 2014-ben alakult, és megbízható, törvénytisztelő, magas színvonalú munkájával mára már nevet vívott ki magának a biztonsági munka területén. Vezető munkatársaink nagy rendészeti és rendvédelmi tapasztalattal rendelkeznek tevékenységi körünk teljes egészében. A legfontosabb számunkra megbízóink bizalma és megelégedettsége, amelyet munkánkkal, mindenre kiterjedő alapossággal kívánunk elérni. Múltunkra tekintettel fontosnak tartjuk a tevékenységünkre vonatkozó törvények és egyéb jogszabályok maximális betartását.

Büszkék vagyunk arra, hogy a dinamikusan fejlődő Blackstage Gold Kft. Magyarország egész területén tud magas színvonalon vagyonvédelmi szolgáltatást végezni, melyhez sem alvállalkozói, sem pedig munkaerő kölcsönzői rendszert nem vesz igénybe. Cégünk jelenleg több mint 300 fős állandó, a jogszabályoknak megfelelően bejelentett, valamint kb. 150 fős egyszerűsített bejelentéssel foglalkoztatott, saját állománnyal végzi el feladatait. Ruházatukat, valamint felszerelésüket cégünk biztosítja részükre. Cégünk rendelkezik a tevékenysége ellátásához szükséges valamennyi engedéllyel, minőségbiztosítási tanúsítványokkal, valamint magas összegű felelősségbiztosítással.

A hozzánk felvételüket kérőkkel szemben magas elvárásokat támasztunk, felvételüket követően pedig azt hangsúlyozzuk számukra, hogy a biztonsági szolgáltatás alapvető feltétele a megbízhatóság és a magas színvonalú megjelenés és munka, mely nélkül a megbízó és a megbízott közötti bizalom megrendül, vagy megszűnik.

A cég alapító tulajdonosa, ügyvezető igazgatója és szakmai vezetője Járja János, aki korábban pénzügyőr alezredesként a Vám-és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) rendészeti igazgatója, majd az utódszervezetként megalakult Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Rendészeti Főosztályának főosztályvezető-helyettese volt, ahol feladatkörébe tartozott a Vám- és Pénzügyőrség, majd a Nemzeti Adó-és Vámhivatal objektumai őrzésének biztonsági felügyelete is.

1993-tól teljesített szolgálatot a Vám- és Pénzügyőrség állományában, végig járva a ranglétrát az utasforgalomban végzett felderítési feladatoktól, a VPOP Különleges Ügyek Főosztályán végzett kábítószer-felderítési és belső biztonsági feladatokon és a VP Központi Bűnüldözési Parancsnoksága parancsnok helyettesi beosztásán át, egészen a VPOP rendészeti igazgatói beosztásig, mely során munkájához tartozott többek között a felderítői-, járőr-, őrzés-védelmi valamint objektumvédelmi feladatok felügyelete is.

Elvégezte többek között az Amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal (DEA), az angol rendőrség (New Scotland Yard), a spanyol rendőrség (Policía Nacional) felderítési tanfolyamait. Iskolai végzettségeim: Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskola, fegyverzet üzembentartó üzemmérnöki diploma, Államigazgatási Főiskola, igazgatás szervezői diploma, valamint Budapesti Corvinus Egyetem, közigazgatási menedzser diploma.