ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK 2018. MÁJUS 25-TŐL

 

Az adatvédelmi irányelvek a Blackstage Gold Biztonsági, Védelmi és Kereskedelmi Kft. www.blackstagegold.hu weboldalára vonatkoznak.

Adatvédelmi irányelvek és a személyes adatok felhasználása:

A Blackstage Gold Biztonsági, Védelmi és Kereskedelmi Kft. nevében köszönjük, hogy ellátogatott webhelyünkre, ahol szeretnénk Önt tájékoztatni a személyes adatok gyűjtésével, feldolgozásával és használatával kapcsolatban, melyekre akkor kerül sor, ha webhelyünket használja. A Blackstage Gold Kft. kizárólag ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal összhangban, valamint a törvényi felhatalmazás hatályán belül gyűjti össze, dolgozza fel és használja a személyes adatokat. Ha további információra van szüksége, vagy bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Blackstage Gold Kft. milyen intézkedéseket tesz az adatok védelme érdekében, kérjük, írjon nekünk a következő címre: info@blackstagegold.hu.

Mit nevezünk személyes adatnak?

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 3.§ 2. pontja alapján: „személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés”

Az adatvédelemmel kapcsolatos általános információk

Amennyiben az alábbi szakaszok másképp nem rendelkeznek, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk össze, nem dolgozunk fel és nem használunk fel, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Kapcsolat

A „Kapcsolatfelvétel” gombra kattintva általános jellegű kérdéseket küldhet nekünk. A kapcsolatfelvétel érdekében bekérjük az Ön kapcsolattartási adatait (nevét, telefonszámát és e-mail-címét). Ezeket az adatokat és a nekünk küldött leveleket kizárólag arra a célra használjuk fel, ami miatt Ön elküldte azt nekünk.

Az internetkapcsolatra vonatkozó adatok

Amikor ellátogat weboldalunkra, egy szokványos eljárás keretén belül speciális adatokat továbbít az oldal. Ezek az adatok például a következők lehetnek: az IP-cím, az Ön által használt webböngésző típusa és verziója, az Ön által használt operációsrendszer, valamint a weboldalunk felkeresésének az időpontja. Ezeket az adatokat általában csak statisztikai célokból elemezzük, a hibák megelőzése és szolgáltatásaink javítása érdekében. Kizárólag akkor használjuk fel az internetkapcsolatra vonatkozó adatokat a felelős személy beazonosításához, ha foglalásokkal kapcsolatos esetleges visszaélés történik.

Karrier

Amennyiben a Blackstage Gold Kft. weboldalán keresztül jelentkezik egy állásra, online jelentkezése feldolgozásához összegyűjtjük, feldolgozzuk és felhasználjuk az Ön személyes adatait. Online jelentkezési adatait titkosított kapcsolaton keresztül közvetlenül a humánerőforrás-részlegnek küldjük el, és természetesen bizalmasan kezeljük. Megfelelő műszaki és szervezési módszereket alkalmazunk annak érdekében, hogy személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük.
Ha egy olyan állásra jelentkezett, melyet már betöltöttek, vagy ha úgy véljük, hogy Ön ugyanolyan alkalmas vagy megfelelőbb jelölt egy másik állás betöltésére, szeretnénk jelentkezését a vállalatunkon belül továbbadni. Kérjük, értesítsen bennünket, ha ezt nem szeretné.
Személyes adatait a felvételi folyamat lezárásakor azonnal, illetve legfeljebb 6 hónap elteltével töröljük, kivéve, ha Ön kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait hosszabb ideig tároljuk.

Biztonság

A Blackstage Gold Kft. műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a tárolt személyes adatok számára védelmet biztosítson a véletlenszerű vagy szándékos manipuláció, elvesztés és megsemmisülés, valamint a jogosulatlan hozzáférések ellen. Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődéssel párhuzamosan folyamatosan fejlesztjük.

Az Ön jogai

Írásbeli kérésére szívesen tájékoztatjuk Önt arról, hogy törvényi kötelezettségünk alapján tároljuk-e a személyes adatait, és ha igen, akkor melyek azok az adatok, amelyeket tárolunk.
A jogaival kapcsolatos kérésekkel/kérdésekkel írjon a következő címre:
Blackstage Gold Biztonsági, Védelmi és Kereskedelmi Kft.
1052 Budapest, Belgrád rakpart 26., IV. emelet
info@blackstagegold.hu